Kära gäster,

Vi har beslutat oss för att hålla samtliga våra fyra restauranger Punk Royale, Punk Royale Café och Coco & Carmen i Stockholm samt Punk Royale i Köpenhamn öppna som vanligt tillsvidare.

Detta beslut har vi fattat i samråd och nära kommunikation med alla våra kollegor som arbetar i restaurangerna.

Följande åtgärder har bland annat vidtagits för att detta beslut ska kännas rimligt och ansvarstagande:

  • Alla i personalen vet att de måste stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom av något slag samt gå hem från jobbet omedelbart om de skulle börja känna sig sjuka eller svaga på minsta sätt
  • Vi ser till att alla gäster får ordentligt rena händer på ett eller annat sätt omedelbart när de kliver in genom dörren på våra restauranger
  • Ytor som är extra utsatta och exponerade desinficeras minst 4 gånger varje kväll när vi håller öppet, så som: dörrhandtag, dörrknoppar, galgar, stolsryggar, kortterminaler, toalettsitsar, kranar m.m.
  • Alla avbokningsavgifter är borttagna tillsvidare och inga förklaringar behövs för den som önskar avboka
  • Självfallet följer vi utvecklingen nära och oavbrutet, med stor ödmjukhet och respekt inför händelseförloppet och konsekvenserna på global, nationell, regional och lokal nivå.

Våra gästers och medarbetares säkerhet och trygghet är av absolut högsta vikt för oss och om situationen skulle ändras avseende allmänhetens beteendemönster och offentliga rekommendationer eller regleringar reserverar vi oss möjligheten att komma att revidera denna policy i närtid.

//Gunnar Wester, VD