MIDDAG

Menyn är inspirerad av Tore Wretmans anda med en modern twist á la Coco & Carmen
och kombineras med en trevlig vinlista.

BOKA BORD

 

MENY

FÖRRÄTTER

 

Toast Pelle Janzon  150 kr / 265 kr

Soppa på rökta räkor, forellrom & västerbottentoast  110 kr / 185 kr

Ankleverterinne, körbärsgelé, mandelkrisp & brioche   145 kr

Toast skagen med löjrom  125 kr / 225 kr

 

VARMRÄTTER

 

Fylld vårkyckling, potatis- & västerbottenpuré, friterad lök & cognacssky    255 kr

 Lågtempererad regnbåge, variation på morot & hasselnötssmör    245 kr

Flankstek, potatisgratäng, bacon, haricot  verts & rödvinssås   235 kr

Bakad morot, västerbottenpuré, friterad grönkål & hasselnötssmör   195 kr

 

DESSERTER

 

Mörk chokladmousse, körsbärsgelé, nötter, marängflarn & smörkålacrème   135 kr

Marängswiss   110 kr

Lakritsbrûlée med hallonsorbet   115 kr

Kaffe, Avec, Petit Four   150 kr 

Petit Four   39 kr

Plopp  10 kr

 

KLASSIKER 

 Coco&Carmen’s klassiska räksallad med avokado, dillmajonäs och massor räkor  245 Kr

 Parmesanostpajen alla pratar om,  med sallad och rökt skinka, eller avokado  235 kr

 Caesarsallad med majskyckling, parmesaan och bacon  198 kr

 Croque Monsieur ”classic” med sallad  169 kr

  

BARNMENY

 

Regnbåge med potatispuré  165 kr

 Majskyckling med potatispuré  145 kr

 Mindre Croque Monsieur utan senap och tomat  95 kr