MIDDAG

Menyn är inspirerad av Tore Wretmans anda med en modern twist á la Coco & Carmen
och kombineras med en trevlig vinlista.

BOKA BORD

 

MENY

Februari 2019

FÖRRÄTTER

Lågtempererad askad röding, lökcremé & örter  135 kr

Gravad hjorttartar, blåbärsgelé, västerbottencrème & friterad grönkål  140 kr

VARMRÄTTER

Ankbröst, ölsand, scharlottenlökspuré, saltbakade betor & madeirasky    265 kr

Sej, örtvitvinssås, mandelkrisp & mandelpotatisstomp    245 kr

DESSERTER

Sockerkaka stekt i brynt smör serverad med äppelcrème & vaniljglass    125 kr

KLASSIKER 

FÖRRÄTT

Ost – & charkbricka   110 kr / per person

Skagentoast med löjrom   125 kr / 225kr

VARMRÄTTER

Rödvinsbrässerad oxkind à la Bourguignonne   225 kr

Saltbakade betor, scharlottenlökspuré, getostcrème, ölsand & friterad grönkål  195 kr

Coco&Carmen’s klassiska räksallad med avokado, dillmajonäs och massor räkor  235 Kr

Parmesanostpajen alla pratar om,  med sallad och rökt skinka, eller avokado  210 kr

Caesarsallad med majskyckling, parmesaan och bacon  198 kr

Croque Monsieur ”classic” med sallad  169 kr

SÖTT

Kaffe, Avec, Petit Four   150 kr

Lakritsbrûlée med hallonsorbet   115 kr

Petit Four   39 kr

Plopp  10 kr

BARNMENY

Sej med potatispuré  165 kr

Majskyckling med potatispuré  145 kr

Mindre Croque Monsieur utan senap och tomat  95 kr