Välj en sida

Lunch

vecka 46

165 kronor

MÅNDAG

Coco: Coco & Carmens viltkorv med krämig polenta, kantareller och parmesan
Carmen: Crème Ninon med lättrökt kolja, fänkål och stenbitsrom

TISDAG

Coco: Majskyckling med velouté på jordärtskocka, rostad lök, konfiterad potatis och körvel
Carmen: Bisque på havskräfta med vanilj, dragon, äpplen och krutonger

ONSDAG

Coco: Kalvkind med brysselkål, friterad lök, brödsmulor och krispigt bacon
Carmen: Friterad piggvar med tartarsås, dillpotatis och citron

TORSDAG

Coco: Fläskkotlett med rostad blomkål, chorizosmör och silverlök
Carmen: Lubb med pocherad fänkål, tomat, brynt smör och rostade mandlar

FREDAG

Coco: Pepparstekt anka med rostad pumpa, svamp och rödvinssås smaksatt med apelsin
Carmen: Saffransrisotto med rödräka, tomat, vinägrett på schalottenlök och vattenkrasse

ALLTID PÅ COCO & CARMEN

Schnitzel wiener Art
Lingon, potatissallad, sardellsmör
240 kronor

”Dillkött”
Bräserad griskind, primörer, sötsyrlig dillsky
200 kronor

Isterband
Stuvad potatis, rödbeta, senap
200 kronor

Laxsallad
Kall- och varmrökt lax, avokado, zucchini, polkabetor, bondbönor och örter
210 kronor

Bakad rotselleri
Karamelliserad grädde, krondill, syrad lök, stekta kantareller
165 kronor

Ingen kärlek är mer äkta än kärleken till mat

 

George Bernard Shaw