Lunch

Ärade lunchgäster hos oss på Restaurang Coco & Carmen,

 

Mycket stolta och glada konstaterar vi ödmjukt att vi är och har varit en traditionsrik och välbesökt kvarterskrog i vår vackra stadsdel sedan snart ett halvsekel. Våra luncher har närmast blivit en institution i Stockholms krogvärld.

Vi ser fram emot att fortsätta skapa nya minnesvärda upplevelser för våra trogna stamgäster och vinna förtroendet hos nya gäster även i framtiden!

Nu tar vi en stunds paus med vår lunchverksamhet under resten av våren och börjar förberedelserna och planeringen för att komma tillbaka med ett helt nytt lunchkoncept efter sommaren.

För att skriva i klartext: från och med måndag vecka 16, annandag påsk
den 14 april 2020 och under en begränsad tid framöver serverar vi inte längre lunch på Restaurang Coco & Carmen
.

Vi kommer att kommunicera via vår hemsida och sociala medier när vi kan avslöja mer om vad vi tänker hitta på med våra luncher framöver men vi vågar lova att det kommer att bli något som inte liknar något annat i Stockholms lunchutbud.

Vår middagsservering och vår försäljning av take-awaymiddag fortsätter precis som vanligt tisdag-lördag fram tills en bit in på sommaren och återkommer sedan igen efter några få veckors sommarstängt. Varmt välkommen med er bokning!

Väl mötta på vår kvällsservering i vår och på både lunch och middag efter sommaren!

 

Bästa hälsningar

//Teamet på Restaurang Coco & Carmen under ledning av Dario Balan

 

Ingen kärlek är mer äkta än kärleken till mat

 

George Bernard Shaw