Bufféer

Buffématen levereras på Coco & Carmens egna fat som returneras tillbaka till restaurangen nästkommande dag. Exakt antal gäster bekräftas senast tre dagar innan bokningsdagen. Minsta beställningen är för 20 personer. Moms tillkommer med 12%. Klicka HÄR för printbar buffémeny.

För bokning av catering:

info@cococarmen.se

Tel 08-660 11 05

Gröna buffén

(335 kr/p)

Quinoasallad med persilja, tomat, vitlök, gurka och granatäpple

Helbakad rotselleri i gremolataolja

Rostad aubergine med citron och rapsolja

Ugnsbakade rotsaker och pumpa med pumpafrön

Kronärtskocksröra

Senapsmarinerad blomkål

Potatissallad vinaigrette med färska örter

Surdegsbröd med vispat brynt smör

Pajbuffé

(169 kr/p)

Coco & Carmens Parmesanostpaj

Rökt skinka
Grönsallad och vinaigrette

Bröd och smör

TILLVAL

Kallrökt lax i skivor   39 kr

Parmaskinka   32 kr

Coco & Carmens klassiska

(352 kr/p)

Kyld morotssoppa med ingefära, apelsin och cocosmjölk (serverat i små glas)

Laxtartar med gräslöksmajonnäs, gurkpickles och krispig kavring

Tomatsallad på cocktailtomater, syrad lök, basilika och hyvlad parmesan

Rostad kulpotatis med lök, vitlök, timjan och persilja

Sallad på haricots verts, sojabönor, svamp, ruccola i citronette med rostad mandel

Tunna skivor helstekt ryggbiff med currypickles, rödvinsky och körvel

Surdegsbröd och vispat brynt smör

ITALIEN

(398 kr/p)

Parmaskinka med melon

Bresaolacarpaccio med sardelldressing, torkade oliver och ruccola

Tomat- och mozzarellasallad med syrad rödlök och basilika

Panzanella med hyvlad parmesan

Rosmarinstekt majskyckling i tunna skivor

Pastasallad med pesto och marinerade grönsaker

Fänkålssalami

Ventricina picante

Väl tempererad gorgonzola med marmelad på björnbär och balsamvinäger

Foccacia

Tapenade och olivolja

En måltid utan ost är som en skönhet med blott ett öga

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Höst- och vinterbuffé

(369 kr/p)

Kantarell- och prästostfrittata med dillcrème

Majskyckling i tunna skivor med äppelglace och selleritzasiki

Rostade vinterrotsaker i citrusvinaigrette och picklade senapsfrön

Five spicekryddad pumpa med ruccola , fetaost och pumpakärnor

Matvetesallad med citron, tomat, melon, spenat och granatäpple

Bakad lax med fänkålsallad, morot och gräslöksmajonnäs

Surdegsbröd med vispat brynt smör

Vår- och sommarbuffé

(359 kr/p)

Matjessill med färskost, gräslök och kavring

Kyld sparrissoppa med ramslöksolja

Sallad på vattenmelon, tomat, spenat och getost

Grönsallad med hyvlade sommargrönsaker

Färskpotatissallad med sockerärtor, krasse och salladslök

Grov senaprsvinaigrette

Citronkokt lax med dillmajonnäs

Surdegsbröd med vispat brynt smör

Sött

Passionfruktscrème med italiensk maräng (serveras i litet glas) 32 kr

Chokladruta med pistage- och hasselnötter 28 kr

För bokning:

info@cococarmen.se

Tel 08-660 11 05